ÇIGKöFTEM EINDHOVEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1282 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Çigköftem Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

25 nov 2022 om 22:43 Bezorging duurde 1 uur, eten was wel lekker
22 nov 2022 om 20:18 Ik had niet door dat het vegetarisch is en je het koud moet eten. Beide niet wat we hadden gewild. Het wordt wel vermeld op de site, lees ik achteraf. maar ik zag alleen de toelichting van het gerecht en niet de alg. communicatie in kleine letters.
17 nov 2022 om 22:17 Alles was heel lekker.
12 nov 2022 om 16:39 Het eten is vers en lekker. Helaas was er iets mis gegaan bij het maken van de bestelling, waardoor het verkeerd geleverd werd. Achteraf de juiste bestelling ontvangen, en het verkeerde mogen houden. Kan gebeuren!
6 nov 2022 om 21:58 Jammer dat bezorgen lang duurt. Voor de rest was het lekker!
5 nov 2022 om 23:48 Superlekker gegeten, heerlijke baklava erbij maar 1,5 uur wachten voor een durum cigkofte vond ik wel te lang
27 okt 2022 om 23:42 Ik vroeg om warme icli kofte het was ook echt warm
22 okt 2022 om 19:39 om 17:21 uur besteld, bestelling is na 2 uur nog steeds niet bezorgd. Gebeld en er werd gezegd dat het net onderweg was. Na 30 minuten nog steeds niet gekomen. wij wachten nog steeds op de bestelling. 2,5 uur totaal.
14 okt 2022 om 10:50 Alles was top! Heel lekker!!